Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ”Alte două comune importante din județul Giurgiu, pe lista proiectelor aprobate spre finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”!

0
749

Gogoșari și Băneasa sunt cele două comune aflate pe lista celor mai recente proiecte aprobate spre finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” , notează Deputatul PNL, Alexandru Andrei,  într-o postare pe facebook.

Astfel, a fost semnat contractul care vizează modernizarea DJ 505 în zona comunei Gogoșari, în valoare de 3.796.250 de lei, în timp ce suma de 980.688 de lei a fost virată pentru modernizarea străzilor în localitatea Sfântu Gheorghe, comuna Băneasa.
Prin Programul național de Investiții „Anghel Saligny”, județului Giurgiu i-a fost alocată suma totală de 1.178.814.542 de lei
După cum se știe, Programul „Anghel Saligny” finanțează lucrări de infrastructură pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români.

Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” ajunge la 65,5 miliarde de lei  – mai menționează Alexandru Andrei, Deputat PNL, de Giurgiu.

(Jurnal)