Într-o recentă postare pe contul său de socializare, deputatul giurgiuvean, liberalul Alexandru Andrei a făcut o primă trecere în revistă a celor zece zile de când Partidul Național Liberal a preluat guvernarea României.

 „10 zile de guvernare liberală:

– Restructurarea Guvernului de la 26 la 16 ministere.
– Organizarea primului tur al alegerilor prezidențiale ȋn condiții civilizate de vot în țară și ȋn străinătate.
– Nominalizarea Comisarului European din partea României, Adina Vălean, aprobată de președintele desemnat al Comisiei Europene, audiată și votată în Parlamentul României și ȋn Parlamentul European.
– Desecretizarea Dosarului 10 august 2018.
– Eliberarea din funcție a peste o sută de demnitari publici numiți de PSD.
– Retragerea apărării lui Liviu Dragnea din partea Guvernului României la CEDO.
– Adoptarea OUG pentru acordarea venitului de completare pentru minerii din Valea Jiului care au intrat ȋn programul de disponibilizare.
– Deblocarea aplicațiilor de finanțare din fonduri europene pentru 42 de proiecte de apă și canalizare în valoare de 4 miliarde Euro.
– Aprobarea HG pentru implementarea Fondului de Solidaritate al UE in vederea acordării de despăgubiri din fonduri europene pentru județele din Nord-Est afectate de inundații în 2018.
– Depunerea aplicației de finanțare din fonduri europene pentru Spitalul Regional din Cluj”, a mai scris deputatul Alexandru Andrei pe contul său de facebook.

(Jurnal)