marin-anton-presedinte-pmpÎntrebat la începutul acestei săptămâni pe ce post se vede instalat imediat după alegeri, în cazul în care partidul pe care îl reprezintă (PNL) îi va asigura un loc eligibil, deputatul Marin Anton ne-a declarat : Aștept un loc important în conducerea Giurgiului. Unul din posturile grele și importante ale acestui județ… Nu sunt foarte multe, așa că toată lumea poate bănui care va fi acela. Dar până nu se întâmplă nu trebuie pus carul înaintea boilor… O să se întâmple și o să vedeți. Eu sper să mă ajute Dumnezeu și să se întâmple acest lucru bun pentru mine. Tot cu această ocazie deputatul a ținut să motiveze absența sa din ultimele zile de pe ecranele televizoarelor prin faptul că și el se află în Campanie electorală dar și prin faptul că la sugestia fiicei sale a dorit să fie mai puți expus în aceată perioadă în prim planul mass media.

Marin Anton ne mai spunea că deși i-a încurajat de fiecare dată pe jurnaliști în a le oferi informațiile de care au nevoie, este deranjat foarte tare de o doamnă jurnalistă din presa locală giurgiuveană, care îl laudă pe primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea și familia acestuia, foarte tare și nemeritat. Eu am rugat-o să laude dar să și vorbească despre carențele familiei Corbea dovedind în acest fel că este un jurnalist echidistant. Doamna se mulțumește doar a lăuda familia Corbea. Din ce motive? N-aș putea spune , dar le bănuiesc …le bănuim cu toții. Deputatul încerca în acest mod să reproșeze jurnalistei ( n.red. – Cristina Rotaru) că nu a reacționat în niciun fel în legătură cu incidentul de acum câteva zile, în care persoane necunoscute din comuna Prundu, bănuiți a fi apropiați ai primarului Cătălin Corbea, i-au vandalizat autoturismul , aruncându-i cu acid de baterie, pe capotă.

Trecând ca întotdeauna cu ușurință peste aceest subiect tratat de noi într-un alt material am dorit să aflăm care sunt gândurile ce îl animă pe deputat cu doar câteva zeci de ore înaintea alegerilor de duminică 5 iunie, acesta ne-a spus: Îi rog să vină la urne pe toți cei cu drept de vot atât din municipiu cât și din județ, să fie atenți și să judece corect când s-a trăit cel mai bine în Giurgiu și o să constate că toate aspectele bune se leagă de perioada guvernării de dreapta. După cum observăm, după 4 ani de guvernare de stânga Giurgiu a reușit performanța de a deveni cel mai sărac județ din România. Cetățenii trebuie să meargă la vot cu credința că se va îndrepta ceva, gândind la faptul că administrația pesedistă este cea care l-a adus pe acest loc. Îi rog să plece de la acest mare adevăr și de la  onstatarea că foarte multe din instituții nu mai sunt prezente în Giurgiu ci sunt prezente în alte localități, vezi Alexandria de exemplu. În acest fel foarte mulți bani se duc în alte județe. Dacă nu ai administrație Centrală nu sunt nici bani în municipiul Giurgiu. Dacă nu vom pleca de la aceste adevăruri, de la faptul că giurgiuvenii au ajuns săraci și fără aceste instituții , toate datorate PSD-ului , guvernării sale toxice, vom avea în continuare foarte multe de îndurat. De aceea recomand giurgiuvenilor să se gândească foarte bine , să vină la vot duminică (n.red – 5 iunie) și să voteze PNL-ul atât la Consiliul județean cât și pentru primarii și consilierii noștri locali – a mai precizat deputatul Marin Anton.

(Florian TINCU)

5 COMENTARII

  1. Cel mai RAU am dus-o pe timpul PDL -ului actual PNL. Vreti sa ne spuneti ca acest partid este PNL???? Cine spune asa ceva se minte singur sau vrea sa rada de noi. Sa vedeti ce o sa radem noi de PDL(PNL) duminica la vot, asa cum radeau iei de noi cand ne taiau salariile si faceau disponibilizari in masa. De ce nu aveti putina decenta si sa ne lasati in pace??? Referitor la ce post o sa aveti dupa alegeri, ar fi unul singur PENSIONAR sau cine stie!!!! SUCCESURI !!!

  2. Domnule Tincu sunt curios si eu dumneavoastra din ce motive il laudati pe Anton si nu scrieti si despre CARENTELE acestuia , gen RAFO, gen DANUBIANA, gen DOSARELE PENALE pe care le are, gen INCOMPATIBILITATE, rautatile si dusmaniile pe care le face celor care nu sunt de acord cu el. Tot ceea ce ati scris in acest articol nu reflecta decat DISPERAREA acestui indivd care a intoxicat judetul Giurgiu atunci cand a fost sef la PDL Giurgiu. Dumneavoastra de ce il laudati ? N-as putea spune ce motive aveti, dar le banuiesc. Si daca sunteti asa echidistant cum sustineti, de ce nu scrieti in ziarul dumneavoastra despre realizarile lui Corbea, nu aveti permisiunea de la Anton ? Fi-ti echidistant ca om al presei ce sunteti si scrieti despre realizarie din Prundu fara sa le murdariti asa cum faceti rau intentionat de obicei.