Deputatul liberal Alexandru Andrei a fost din nou gazdă, în Parlamentul României, pentru elevii unei școli din județul Giurgiu…!

0
480

Astăzi am avut plăcerea de a fi gazdă pentru 78 de elevi ai Școlii generale nr. 8, din municipiu – notează Deputatul liberal Alexandru Andrei într-o postare pe facebook.

Aceștia au vizitat Palatul Parlamentului și sala de plen, fiind, apoi, primiți chiar de președintele Senatului, Alina Gorghiu. Profitând de întâlnirea cu aceasta, copiii au pus numeroase întrebări, primind răspunsuri la toate curiozitățile.

Împreună cu Alina Gorghiu am discutat cu cei mici și despre vulnerabilitatea copiilor și tinerilor în fata jocurilor de noroc, existând mai multe inițiative legislative în procedură parlamentară de preventie a dependentei de jocuri de noroc.

Copiii au fost încântați să afle detalii interesante despre istoria Palatului Parlamentului, dar și despre activitățile ce se desfășoară aici.

Mulțumesc pentru inițiativă și implicarea cadrelor didactice care i-au însoțit pe elevi : Iuliana Tănase, Liliana Creata și Georgeta Chiran. Pentru că se dovedesc utile, iar copiii sunt încântați de cele văzute și aflate, voi continua seria acestor vizite ale elevilor giurgiuveni la Parlamentul României – a mai precizat parlamentarul giurgiuvean, Deputatul Alexandru Andrei.

(Jurnal)