Scandalul iscat la Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor nu a rămas fără ecou. Astfel, ca urmare a descinderilor şi reținerilor legate de mita de la Serviciul Permise Giurgiu nu au rămas fără ecou nici pe plan local.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei solicită imperativ demisia prefectului de Giurgiu:

Solicit DEMISIA prefectului de Giurgiu!

Scandalul izbucnit la Serviciul Permise aduce în prim-plan neregulile din acest serviciu, aflat în subordinea directă a Instituţiei Prefectului. Iar această instituţie este condusă, după cum se ştie, de Nina Carmen Crişu, pupila lui Bădălău, cea care, nu demult, aasculta atentă „îndrumările preţioase” ale şefului său, ce instituia omerta, tăcerea faţă de autorităţi şi, mai ales, faţă de DNA!

Sunt convins că doamna prefect avea cunoştinţă de ceea ce se întâmpla la Serviciul Permise, fiind de notorietate strânsa prietenie cu comisarul Mitică Văduva, şeful serviciului. Mai mult decât atât, se pare că în reţeaua descoperită de DNA sunt implicaţi şi angajaţi ai Instituţiei Prefectului.

Vorbim despre acelaşi prefect care, în ultima perioadă, a „bombardat” Ministerul de Interne cu plângeri pe numele şefilor ce s-au dovedit incomozi pentru Bădălău – şi aici mă refer la inspectorul şef al Poliţiei Giurgiu.

Revenind la reţeaua de la Permise, faptele acestui grup infracţional sunt extrem de grave, în condiţiile în care cei implicaţi eliberau – contra cost – permise auto unor persoane ce nu aveau nici abilităţile şi nici cunoştinţele necesare pentru a conduce pe drumurile publice, transformându-se într-un pericol real pentru toţi ceilalţi participanţi la trafic.

De aceea, în calitate de deputat solicit conducerii Ministerului de Interne DEMITEREA prefectului de Giurgiu, precum şi trimiterea urgentă a Corpului de Control al ministrului la Instituţia Pefectului Giurgiu!”, a mai scris Alexandru Andrei pe contul său de socializare.

(Jurnal)