Deputatul Cristina Elena Dinu, de ziua Persoanelor de vârsta a treia: ”Avem obligația să facem tot ce puteam pentru ca viața dumneavoastră să fie mai bună!”

0
323

Prezentă la sărbătoarea Persoanelor de vârsta a treia, deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu a dorit să ureze tuturor celor invitați la această sărbătoare, dedicată lor  de către Asociația cu același nume, un cuvânt de mulțumire pentru tot efortul acestora:

Suntem astăzi aici pentru a sărbători ziua persoanelor vârstnice, o zi specială însă pentru toți, tineri și vârstnici deopotrivă…De fapt ce este cu adevărat vârsta?  Am văzut persoane cu ani mulți de viață care debordau de vitalitalitate și am văzut tineri blazați care parcă nu știau ce vor de la viață. Vă mulțumesc pentru invitație și vă mulțumesc pentru valorile pe care dumneavoastră le aduceți în viața noastră: dragoste, înțelepciune, experiență, sacrificii. La rândul nostru, cei aflați în funcții de decizie avem obligația să facem tot ce puteam pentru ca viața dumneavoastră să fie mai bună, să aveți parte de servicii medicale corespunzătoare și servicii de îngrijire mai bune. Vă doresc sănătate!”

La puțin timp după consumarea acestui moment dr. Elena Dinu a postat pe facebook-ul personal fotgrafii și gânduri de la această sărbătoare mulțumind președintelui Asociației  Florea Cornea pentru invitaţie:

A fost o bucurie, ca în fiecare an, să îi revăd pe membrii Clubului Pensionarilor Giurgiuveni şi să le urez multă sănătate, zile liniştite alături de ce dragi, dar şi să îi asigur de întregul nostru sprijin pentru ca viaţa dumnealor să fie mai uşoară. Să nu uităm că o comunitate este caracterizată şi de puterea acesteia de a avea grijă de bătrânii săi! Iar noi nu doar ne gândim la ei, ci, prin toate măsurile din ultimii ani, vrem să le purtăm de grijă, aşa cum ne-au purtat dumnealor o viaţă întreagă! – a mai notat deputatul giurgiuvean pe facebook.

(Jurnal)