Deputatul Andrei Alexandru: “Sâmbătă, Giurgiu a dovedit din nou că este cea mai puternică organizaţie PSD din ţară!”

0
877

La scurt timp după mitingul de sâmbătă 9 iunie din Capitală, deputatul Alexandru Andrei a postat pe contul său de socializare  câteva fotografii alături de colegii din cadrul grupului numeros de giurgiuveni, participanţi la miting.

FOTO: Deputaţii Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc, alături de senatorul Cristian Marciu, Bogdan Bratu (director în cadrul DRDP Giurgiu) şi de doi primari giurgiuveni.

 Sâmbătă, Giurgiu a dovedit, din nou, că este cea mai puternică organizatie PSD din ţara, iar meritul revine, în exclusivitate, primarilor localităţilor din judeţ şi şefilor de organizaţii locale – scria deputatul giurgiuvean.
Împreună, am demonstrat, pe 9 iunie, ca PSD este cea mai puternică forţă politică din România, care îşi va respecta promisiunile făcute celor ce au avut şi au încredere în noi.
Mulţumesc tuturor primarilor din judeţ pentru mobilizare şi implicare în tot ceea ce a însemnat acest miting şi îi asigur de toată consideraţia mea!
Mulţumesc, de asemenea, Jandarmeriei Române, care sâmbătă a demonstrat – o dată în plus – un profesionalism desăvârşit, graţie căruia acest eveniment s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme şi incidente – a mai ţinut să precizeze parlamentarul Alexandru Andrei.

(Jurnal)