Deputatul Alexandru ANDREI: „Vizită la Palatul Parlamentului a 80 de elevi de la școlile din Clejani și Călugăreni”

0
507

„Alături de colegii mei, parlamentarii liberali Gabriela Horga și Toma Petcu, am primit astăzi vizita unei noi serii de copii din județul Giurgiu. De această dată, alături de noi, la Palatul Parlamentului au fost 80 de elevi de la școlile din Clejani și Călugăreni, însoțiți de profesori și învățători.

Ei au vizitat Palatul Parlamentului și au fost curioși să afle detalii despre activitatea parlamentarilor și despre felul în care se dezbat și se aprobă legile țării.

Și de această dată, președintele Senatului, Alina Gorghiu – căreia îi mulțumesc pentru implicare – i-a primit cu bucurie pe copiii din județul Giurgiu, la Senat, acolo unde oaspeții au asistat la un spectacol, cu colinde, melodii specifice sărbătorilor de iarnă, povești și poezii, iar la final au primit și daruri de la Moș Crăciun.

Pentru toți, a fost o zi frumoasă, plină de lucruri noi și surprize.

Trebuie menționat că succesul acestei acțiuni nu ar fi fost posibil fără implicarea primarilor celor două comune – Florin Nidelea și Dumitru Iordache – care au asigurat transportul elevilor la București și pentru asta, le mulțumesc!”, precizează deputatul liberal de Giurgiu, Alexandru Andrei.

(Jurnal)