Deputatul Alexandru Andrei: ”Contractul semnat astăzi pentru lucrări de investiții în Bolintin Deal, este încă un pas spre modernizarea tuturor localităților județului Giurgiu”

0
79

Un nou contract de finanțare a unor lucrări de investiții în județul Giurgiu a fost semnat de ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea” – scrie Deputatul PNL, Alexandru Andrei, pe pagina sa de facebook.

”De această dată, beneficiar este comuna Bolintin Deal, iar astăzi am fost alături de primarul Emilian Bănică la semnarea acestui document important pentru dezvoltarea localității.

Prin contractul semnat la Ministerul Dezvoltării, comunei Bolintin Deal i se alocă, în cadrul Programului ”Anghel Saligny”, suma de 7.368.001, 29 lei pentru realizarea mai multor investiții importante: canalizare ape pluviale, trotuare, acostamente, rigole carosabile și podețe, pentru 12 străzi din comună, modernizate prin asfaltare.

Evenimentul de astăzi ( n.red. : luni – 23 octombrie), este încă un pas spre realizarea dezideratului de a moderniza toate localitățile județului” – mai precizează Deputatul liberal, Alexandru Andrei.