Deputat PSD – Giurgiu, Elena Cristina DINU: ”Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie care ştie şi poate să se mobilizeze pentru un deziderat comun!”

0
453

”Prinsă în vâltoarea evenimentelor, n-am avut prilejul să le mulţumesc (public) colegelor mele care au avut o contribuţie importantă la #reuşita evenimentului nostru de săptămâna trecută, Conferinţa Judeţeană de #Alegeri a OFSD Giurgiu.

Deşi poate că nu pare mare lucru, organizarea unui astfel de eveniment şi desfăşurarea lui în cele mai bune condiţii presupun #implicarea totală, grija pentru fiecare detaliu şi eforturi susţinute din partea tuturor.

#Succesul evenimentului nostru se datorează fiecărei colege care s-a implicat cu tot #sufletul în organizare! Sunt foarte mândră că am alături de mine o asemenea #echipă şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru entuziasmul şi munca susţinută din ultima perioadă, dar şi pentru tot ceea ce am realizat #împreună, până acum!

Suntem mai mult decât o echipă, suntem o #familie care ştie şi poate să se mobilizeze pentru un deziderat comun!

P.S.: Cei care s-au gândit că ne pot strica bucuria şi reuşita, prin acţiuni mizerabile, ar trebui să ştie că o familie #puternică şi unită învinge întotdeauna în lupta împotriva răului!” – notează Deputat PSD, Elena Cristina DINU, într-o postare pe facebook.