Deputat PNL, Gabriela HORGA: ”Referitor la declarațiile liderilor PSD, pot afirma că nu este niciun război politic! Primarul Adrian Anghelescu are tot sprijinul în PNL!”

0
714

Referitor la situatia regretabilă cu care s-a confruntat Municipiul Giurgiu,  pentru 24 de ore, orașul fiind îngropat, la propriu, în gunoaie , într-un moment simbolic și important (coincidență sau nu?) si anume zilele orașului Giurgiu,  am solicitat un punct de vedere  și din partea deputatei PNL Giurgiu, Gabriela Horga care ne-a spus:

”Blocarea de către prefecta PSD, Florentina Stănculescu, care  a atacat în instanță hotărârea Consiliului Județean  privind  repartizarea bugetelor pe unităţi administrative, a creat de fapt această problemă.

Blocarea a 5 milioane de lei din bugetul Municipiului, bani care ar fi putut fi folosiți pentru plata datoriilor la colectarea gunoiului, pe care Adrian Anghelescu, cu ajutorul tuturor și din bani alocați suplimentar din FRB, le plătește de când a preluat Primăria, cu  datorii enorme.

Însă trebuie înțeles că situația nu se va debloca fără plata datoriilor…Tot acest demers al  prefectei de Giurgiu  a fost  făcut la ordinul politic al PSD Giurgiu și al lui  Marian Mina. Și sunt doar primele efecte, de asta au și mers primarii în instanță și au spus că nu au bani și că li s-a blocat o parte din bugete…

Vom mai vedea și altele, că deja s-au împlinit 4 luni de când le blochează acestora banii de echilibrare.

Referitor la declarațiile liderilor PSD, pot afirma că nu este niciun război politic. Adrian  Anghelescu are tot sprijinul politic în PNL, de fiecare dată a fost sprijinit să rezolve orice problemă, inclusiv cea cu plata căldurii, inclusiv în trecut,  problema gunoiului și acum pentru zilele orașului…

De altfel, poate confirma chiar el asta și sprijinul pe care l-a avut Giurgiu de la președintele Dan Motreanu, în orice problemă. Însă adevărata problemă politica la Giurgiu este cu prefecta PSD care a blocat 5 milioane de lei doar din bugetul municipiului Giurgiu, Primărie care și așa nu are resurse suficiente.

Iar, din păcate, Adrian Anghelescu a preluat multe probleme, multe datorii lăsate chiar de PSD, iar acum când PSD este la guvernare și are prefect, în loc să ajute comunitățile, dumneaei blochează bugetele și banii comunităților. Iar municipiul Giurgiu este doar o primă “victimă” a  acțiunii prefectei PSD ” – a mai declarat deputatul PNL, Gabriela HORGA.

(Jurnal)