Deputat PNL, Gabriela HORGA: „Guvernul a alocat 476 de milioane de lei din Fondul de Rezervă Bugetară pentru 105 de unități administrative teritoriale.”

0
154

Banii au fost solicitaţi pentru acoperirea costurilor serviciilor de asistenţă socială şi de protecţie a copiilor şi de autorităţile locale pentru diverse proiecte locale şi plata datoriilor la apa caldă şi căldură.

În cazul municipiului Giurgiu, suma de 5 milioane lei va fi folosită pentru încălzire. Suma primită de Consiliul Județean Giurgiu, de 6,5 milioane de lei, va fi folosită pentru cheltuieli de capital și curente.

Mă bucur că Guvernul condus de Nicolae Ciucă merge pe aceeași linie a sprijinirii comunităților locale.

Guvernele PNL au sprijinit prin alocări suplimentare județul Giurgiu cu aproximativ 100 milioane de lei în 2020 și 59,9 milioane lei de lei în anul 2021.

Cele mai mari sume au fost acordate la finalul anului trecut, în condițiile în care administrația PSD înglodase județul în datorii.

Parlamentarii PNL și președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, au susținut solicitările administrației locale de a primi sprijin de la guvern.”

(Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu)