Depistați la volan beți sau fără permis de conducere. Șoferii giurgiuveni renunță greu la băutură

0
156

La data de 15 mai a.c., ora 06.50, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

„Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în data de 15 mai a.c., ora 21:50, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au depistat în localitatea Corbeanca, județul Giurgiu, un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, a rezultat faptul că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)