Declaraţie politică a președintelui PSD Giurgiu, Marian MINA: ”Susţin necondiţionat Guvernul Grindeanu …!”

2
115

16558361_1198519570217914_1958503815_nPreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Giurgiu, Marian Mina, în numele tuturor social-democraţilor giurgiuveni, transmite un comunicat prin care își declară susţinerea  față de Guvernul PSD şi ALDE,  condus de Sorin Grindeanu.

După exprimarea prin vot a susţinerii Guvernului Grindeanu de către cei din Comitetul Executiv Naţional al PSD, social-democraţii giurgiuveni transmit primului ministru Sorin Grindeanu că organizaţia PSD Giurgiu îl sprijină necondiţionat, la fel ca şi colegii din celelalte judeţe, pentru aplicarea măsurilor din Programul de Guvernare.
 
PSD Giurgiu susţine fără rezerve acest Executiv care a făcut într-o singură lună cât n-au făcut alţii într-un mandat întreg. Susţinem necondiţionat un Guvern care a implementat deja 27 de măsuri socio-economice, printre care majorări semnificative de salarii atât pentru bugetarii din administraţia locală, pentru medici, pentru profesori, cât şi pentru artişti. Vorbim, de asemenea, despre creşterea pensiilor, a indemnizaţiilor vizând diferite categorii sociale, vorbim despre măsuri pentru mediul de afaceri, măsuri pentru elevi şi studenţi. Guvernul Grindeanu trebuie să-şi ducă la capăt misiunea de a pune în practică toate celelalte măsuri din Programul de Guvernare al PSD pe care românii, în 11 decembrie 2016, au cerut, prin vot, să fie implementat! PSD Giurgiu susţine şi toate măsurile Executivului Grindeanu pentru continuarea combaterii corupţiei!”, a declarat președintele PSD Giurgiu, Marian MINA.

2 COMENTARII

  1. Buna dimineata !Va este teama sa nu va pierdeti functiile si privilegiile , domnule presedinte.Cu un penal ca domnul Badalau , ce va repreznte cu CINSTE, este evident ca, sustineti un partid votat de trei milioane cincisute de romani.Nu-mi permit aici , sa va spun cine sunt acesti votanti.Sa fie clar , va citez, aveti mai multi penali in tot judetul Giurgiu , pe care-i sustineti.Numarati penalii din primarii!Toate continentele au protestat impotriva PSD-ului .Rusine !