Acasă Actualitate De Ziua Națională a României, giurgiuvenii vor mânca Fasole cu Cârnați și vor bea Vin fiert, în ”Piața Tricolorului” din Municipiu!

De Ziua Națională a României, giurgiuvenii vor mânca Fasole cu Cârnați și vor bea Vin fiert, în ”Piața Tricolorului” din Municipiu!

0
De Ziua Națională a României, giurgiuvenii vor mânca Fasole cu Cârnați și vor bea Vin fiert, în ”Piața Tricolorului” din Municipiu!

Și în acest an, cu ajutorul sponsorilor, administrația locală din Giurgiu organizează în data de 1 Decembrie, o serie de manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Activitățile vor debuta la ora 9:00, la Biserica ”Înălțarea Domnului”, unde autoritățile locale și județene vor participa la un ceremonial religios oficiat de un sobor de preoți și vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor.

După paradă, giurgiuvenii sunt invitați în ”Piața Tricolorului” să participe la masa populară și la un spectacol folcloric oferit de Centrul Cultural ”Ion Vinea”.

Astfel vor fi pregătite 2500 de porții de fasole cu cârnați, ce vor fi ”udate” în această perioadă de îmceput de iarnă, cu tradiționalul vin fiert.

La finalul acestui comunicat ”Să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului”,  amintind numele sponsorilor  care au contribuit consistent pentru ca acest eveniment să fie organizat și anul acesta și totodată  mulțumindu-le pentru efortul lor:

Act Construct Management, Mida Drum, Energomontaj, Grădina noastră din Vărăști, Smart Last Time, Tânăr Fermier, Lorion, Apa Service, Benu Iuliana, Monument Construct, Expert Gaz Construct, Elco Trade, Ventor Grup Consulting, Evora Intenational, Yannis Ad Impex, Liber Trans, TC Construct, Lucmar, Hydro Design Engineering, Stemir, MSM Expert, MSM Business, Silviu SRL, I.I. Bicu Ionel, Lyc Company Construct, Regio Garden, Crismin, RBC , AMM și R’ART.

Foto arhivă

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °