Vineri, 1 noiembrie, un TIR a luat foc la ieşirea de pe autostrada A2 către A4, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar mijlocul de transport s-a răsturnat în afara carosabilului.

Şoferul TIR-ului a fost rănit, iar o ambulanţă l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. TIR-ul implicat în accident transporta pui congelaţi care în mod miraculos au dispărut din zonă  la scurt timp după accident. Ce s-a întâmplat cu ei…

În condiţiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, de conducătorul auto, s-a răsturnat, după care a luat foc şi a distrus parapetele șoselei pe o distanţă de aproximativ 25 m.

Şoferul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital- după cum scriau reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina lor de Facebook.

De precizat că la scurt timp după ce camionul s-a răsturnat, luând foc, la locul accidentului au apărut ca din senin, mai multe autoturisme și mașini de marfă , camioane ale unor persoane dintr-o zonă apropiată, sosiți acolo nu pentru a da primul ajutor eventualelor victime, ci pentru a sălta puii congelați, risipiți pe carosabil. Români…! Ăsta da prim ajutor!

(Jurnal)