De Moș Nicolae , localul ”Don Cafe” a dat tonul sărbătorilor de iarnă, premiind totodată performanța…!

0
303
15288617_10205934834849116_2007696472809264760_oÎn seara de Moș Nicolae, la cafeneaua ”Don Cafe” din centrul municipiului Giurgiu s-a dat startul sărbătorilor de iarnă.
Într-un cadru de basm, clienții localului Don Cafe, din centrul Municipiului,  au fost răsfățați , cu câteva ore înainte ca Moș Nicolae să viziteze casele giurgiuvenilor cuminți, cu vin fiert și cozonac, atmosfera muzicală fiind  întreținută de tânăra cântăreață Nicole Constantin, care a interpretat diverse genuri muzicale. Nu a lipsit nici bradul de Crăciun, în jurul căruia oaspeții s-au adunat pentru a cânta colinde.
În aceeași seară, ”Don Cafe” a premiat cinci elevi giurgiuveni care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele naționale din anul școlar 2015 – 2016. Premiile au constat în produse tradiționale de Crăciun – cozonac făcut în casă și decorațiuni pentru sărbători, pentru ca tinerii olimpici să-și amintească cu drag, peste ani, de ”Don Cafe”.
Gestul nostru este unul minor, în comparație cu ce merită acești copii. Întotdeauna am admirat și prețuit elevii care muncesc pentru viitorul lor, pentru că, până la urmă, ei reprezintă viitorul țării. De aceea, ar trebui să le acordăm cât mai multă atenție și să îi promovăm, pentru că ei reprezintă adevărate modele pentru toți tinerii, ne-a declarat administratorul  cafenelei ”Don Cafe”, Petronela Săndulescu.
Dar iată care sunt cei  cinci elevi olimpici premiați:
Ghinea Teodor – Colegiul Național ”Ion Maiorescu” Giurgiu – medalie de aur acordată de Societatea Română de Fizică;
Goia Andreea – Colegiul Național ”Ion Maiorescu” Giurgiu – medalie de argint acordată de Societatea Română de Fizică;
Burcea Mihai – Colegiul Național ”Ion Maiorescu” Giurgiu – medalie de onoare acordată de Societatea Română de Fizică;
Brabete Marius – Școala Gimnazială ”Academician Marin Voiculescu” Giurgiu – medalie de argint la Olimpiada Națională de Informatică;
Bărăscu Cosmin – Colegiul Național ”Ion Maiorescu” Giurgiu – medalie de argint acordată de Societatea Română de Matematică.
Felicitări tinerilor olimpici și în același timp  administratorului localului ”Don Cafe” pentru acest demers  tot mai  rar întâlnit astăzi! Precizăm că Petronela Săndulescu susține de mai mulți ani performanța la învățătură în județul Giurgiu, promovând în cadrul unei rubrici din publicația Jurnal giurgiuvean, toți elevii cu rezultate de excepție din  unități școlare ale județului Giurgiu.
(Teodora Nicolau)