Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate De luni, 11 aprilie, încetează furnizarea căldurii, în sistem centralizat, pentru giurgiuvenii din Municipiu!

De luni, 11 aprilie, încetează furnizarea căldurii, în sistem centralizat, pentru giurgiuvenii din Municipiu!

0
De luni, 11 aprilie, încetează  furnizarea căldurii, în sistem centralizat, pentru giurgiuvenii din Municipiu!

Din  dimineața zilei de 11 aprilie (de fapt din noaptea de duminică spre luni)  Uzina Termoelectrică Giurgiu încetează  furnizarea căldurii  pentru populație, în sistem centralizat , în Municipiul Giurgiu.  

  În ciuda tuturor celor ce vor dori să fie malițioși în legătură cu furnizarea căldurii nu putem să nu recunoaștem că în afara  câtorva avarii ce au fost remediate în foarte  scurt timp, temperatura din apartamentele giurgiuvenilor, în această iarnă , s-a situat  la parametri optimi, deși  în ultimele luni s-a încercat să se facă o serie deeconomii privind cantitățile de gaz consumate pe timpul zilei și mai ales în zilele însorite, din cauza prețului acestuia.

   Indiferent ce vor comenta unii sau alții, atât Adrian Anghelescu, singurul primar din țară care a avut îndrăzneala de a cere bani Guvernului pentru furnizarea căldurii către populație, cât și ing. Sorin Cepraga, directorul Uzinei Termoelectrica, mereu aflat în căutarea unor prețuri cât mai mici la gaz pentru a putea să acopere întreaga perioadă de iarnă, sunt de apreciat pentru tot efortul lor.

Declarăm acest lucru după ce am stat în prealabil de vorbă cu mai mulți dintre colegii noștri din țară, din care , majoritatea se plângeau  de o furnizare a căldurii cu sincope, prețuri mari la gigacalorie  și   temperaturi nesatisfăcătoare.

Unul dintre exemple este județul Constanța pe care l-am vizitat chiar zilele trecute, Municipiu  în care furnizarea căldurii s-a încheiat cu mai bine de două săptămâni în urmă.

(Jurnal) 

 

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °