„De Crăciun fii mai bun, fii și tu un Moș Crăciun!”, campanie inițiată de Primăria Florești-Stoenești

0
346

Se spune că iubirea se întoarce la cel ce iubește, iar bucuria se întoarce la cel ce dăruiește, astfel că la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului Stoenești, Primăria a amplasat cutii în care vizitatorii pot dona obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge anul acesta.

Sunteți așteptați să dăruiți căldură copiilor și în acest an, donând o geacă sau o pereche de ghetuțe pentru cei mici și mari. Gecile și încălțămintea să fie curate, noi sau cu grijă purtate.

Cu toții știm că cea mai mare bucurie pentru cei mici sunt jucăriile. Indiferent de cât de greu le este, joaca este esențială pentru dezvoltarea lor mentală și pentru a se menține optimiști și veseli.

Urnele sunt deschise non stop pt donații, astfel că „puteți dona oricând haine sau încălțăminte (pachete pentru copii-băieți și fete cu vârsta între 1 și 15 ani, cu rugămintea să scrieți pe pachet cui este destinat: fețiță sau băiat, dar și vârsta), dar și jucării de tot felul pentru copiii la care moșul nu poate ajunge anul acesta”, este mesajul Primăriei comunei Florești Stoenești.

Ca și anul trecut, Primăria a amenajat locuri speciale în care puteți „agăța” o geacă pentru un suflet care are nevoie de căldură.

Donează pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge în acest an și vei readuce zâmbetul și bucuria pe chipul lor!

(Jurnal)