De ce liberalii giurgiuveni îi acuză pe social-democraţi de rea-voinţă? Vezi ce solicită consilierii PNL…

0
500

De câteva luni, un loc din consiliul judeţean, aparţinând liberalilor giurgiuveni, este vacant. De tot atâta timp, conducerea organizaţiei judeţene a PNL solicită, conducerii CJ Giurgiu, iniţierea unui proiect de hotărâre menit să valideze un alt ales judeţean. Acest lucru este imposibil de realizat în cadrul şedinţelor extraordinare, fiind necesară o şedinţă ordinară pentru completarea componenţei Consiliului Judeţean.

Este dreptul nostru politic, urmare a alegerilor din 2016, să avem opt, nu şapte consilieri în Consiliul judeţean. Am ajuns să cred că este rea-voinţă din partea PSD-ului, pentru că noi, cei de la PNL, nu vrem să votăm cu ei. Le amintesc, pe această cale, că nici în Parlamentul României nu se votează, în unanimitate, toate proiectele de lege. Şi acolo noi, PNL, ne opunem, atunci când considerăm că nu este bun proiectul. La fel şi la nivel judeţean, unde vorbim tot despre un fel de parlament, dar ceva mai mic. Ce vor cei de la PSD?? Să se plece toată lumea în faţa lor, să aibă unanimitate doar de dragul unanimităţii?”, spunea, într-o recentă conferinţă de presă, liderul organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton.

De asemenea, acesta mai spunea că, de când funcţionează, la Giurgiu, Consiliul Judeţean, nu s-a întâmplat să treacă o perioadă atât de lungă în care să nu se ia decizia validării unui alt consilier în locul celui demisionar. Mai mult, preşedintele PNL Giurgiu spunea că a obţinut promisiunea verbală a celor de la PSD că se va intra în legalitate, numai că, spunea tot Marin Anton, „aceştia au uitat în secunda doi ce au promis, cum fac de obicei!”. În această situaţie, mai preciza liderul liberal, vom face apel la justiţie, pentru remedierea situaţiei.

 

(Jurnal)