colindatori-politieInspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu şi-a deschis în aceste zile uşile pentru a-i primi pe colindători. Grupuri de  copii din grădiniţele şi şcolile generale din municipiul Giurgiu, au colindat cadrele de poliţie din sediul Inspectoratului… Colindătorii au fost copii, începând cu  grupa mică a grădiniţei până la clasele a-VIII-a de la şcolile generale. Este o tradiţie ca poliţiştii să primească în această perioadă colindători. Nu au lipsit fotografiile de grup lângă Bradul de Crăciun, poliţiştii mărturisind emoţia ce au încercat-o pe parcursul colindelor şi urărilor făcute de aceştia pentru noul an.

După datina străbună, recitalul micuţilor a fost răsplătit, aşa cum se cuvine, cu daruri oferite de către poliţişti. Copiii au fost extrem de încântaţi de ospitalitatea gazdelor, promiţând că vor reveni şi la anul.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a mulţumit colindătorilor pentru urările făcute, transmiţând tuturor poliţiştilor cât şi cetăţenilor giurgiuveni să petreacă sărbătorile cu bucurie şi în linişte, urându-le „CRĂCIUN FERICIT!” şi „LA MULŢI ANI!”.

(Jurnal)