Datorită poliției locale, salariații Companiei de Căi Ferate au salubrizat rambleul din zona Vămii și a Gării Giurgiu Nord

0
336

   În data de 20 decembrie s-a încheiat activitatea de salubrizare prin toaletare și tăiere a vegetației crescute necontrolat în zona ”rambleului căii ferate-vamă” și zona Giurgiu Nord, de către lucrătorii Companiei Naționale de Cale Ferată, conform unui comunicat primit la redacție de la Direcția de Poliție Locală Giurgiu. 

Acest lucru a fost posibil, ca urmare a notificării acestei companii de către Compartimentul Mediu, al Direcției Poliției Locale Giurgiu, încă din data de 14.10.2021. Ulterior, administratorul societății a fost invitat la sediul D.P.L., unde i s-a adus la cunoștință reglementările legale din domeniu și obligația de a salubriza/toaleta vegetația crescută necontrolat pe terenurile adiacente căii ferate, din municipiu.

Această salubrizare/toaletare a avut loc în două etape, prima etapă s-a desfășurat mecanic, folosindu-se utilaje specifice iar cea de-a doua etapa s-a desfășurat manual, cu lucrătorii acestei companii, gunoiul găsit fiind și el strâns și sortat.

Conducerea Poliției Locale roagă cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

(Jurnal)