Ultima zi pentru depunerea cererilor de solicitare  a  ajutoarelor pentru încălzire, pe luna noiembrie, a fost 20 noiembrie.

Faţă de anul trecut, numărul cererilor este mult mai mic, cauza fiind majorarea veniturilor, dar menţinerea cuantumului la aceleaşi niveluri.

În total, până la 20 noiembrie, la Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Giurgiu au fost înregistrate un număr de 1633 de cereri. Cele mai multe, 705, au fost depuse pentru sprijin la încălzire în sistemul centralizat, iar cele mai puţine, 166, pentru încălzirea cu aparate electrice.  Restul cererilor înregistrate şi procesate la DAS Giurgiu sunt depuse de cei care folosesc încălzirea cu gaze naturale (412) şi pe lemne (350).  Directorul DAS Giurgiu, Viorica Bănescu, preciza, pentru „Jurnal giurgiuvean”, că locuitorii municipiului care se încadrează în limitele impuse de lege ale veniturilor pentru a beneficia de sprijin pentru încălzire, care încă nu au depus cereri, o pot face în continuare, urmând ca subvenţia să fie acordată începând cu luna următoare.                         

(Jurnal)