Daniel Rusu, primarul comunei Adunații Copăceni: „Bine ar fi ca ziua de lucru să aibă măcar 30 de ore, pentru a finaliza toate proiectele, cât mai repede”!

0
218

Primăria comunei Adunații Copăceni este angrenată la acest început de toamnă în diverse proiecte care mai de care mai importante pentru locuitorii săi.

Daniel Rusu, primarul comunei, ne declara că „se lucrează intens pe trei șantiere, cele mai noi fiind cele de amenajare a noilor săli pentru cele trei grupe suplimentare de grădiniță de la Adunații Copăceni, Dărăști Vlașca și Varlaam”.

Înființarea acestor grupe a apărut ca o necesitate în urma numărului mare de cereri depuse după începerea anului școlar.

Daniel Rusu a ținut să mulțumească ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru sprijinul acordat în regim de urgență.

„Pe de altă parte, am pregătit frontul de lucru pentru începerea lucrărilor la sala de sport din Adunații Copăceni. În același timp a început demolarea dispensarului din Dărăști Vlașca, care arăta ca un coteț”.

Pe șantierul viitoarelor locuințe sociale de la Varlaam, miercuri, 21 septembrie, s-a turnat placa de deasupra primului nivel.

Colaborarea serioasă dintre Primăria comunei Adunații Copăceni și firma ce realizează lucrările, a făcut ca stadiul acestor construcții să fie cu mult înaintate, în comparație cu ceea ce și-a propus ministerul de resort.

Ne așteptăm ca și ceilalți colaboratori să dea dovadă de aceeași responsabilitate, astfel încât să realizăm tot ceea ce ne propunem la fel de repede pe cât ne dorim!”, declara încrezător, Daniel Rusu.

(Jurnal)