Dan Motreanu: „Delegația liberală din Giurgiu a luat parte la Consiliul Național de Coordonare al PNL”

0
647

În cursul zilei de 18 septembrie 2021, alături de delegația liberală Giurgiu, am luat parte la Consiliul Național de Coordonare al PNL, evenimentul premergător Congresului PNL din 25 septembrie.

O săptămână ne mai desparte de Congres, momentul care va stabiliza Partidul Național Liberal și la conducerea sa se va regăsi cel care poate duce mai departe valorile și doctrina liberală.

Obiectivul principal este de a rămâne la guvernare și de a materializa promisiunile pe care le-am făcut electoratului – realizarea reformelor, creșterea investițiilor și a nivelului de trai. Rând pe rând, va fi realizat tot ceea ce ne-am asumat în programul de guvernare.

Cetățenilor care ne-au încredințat așteptările și speranțele prin exprimarea votului lor, acum trebuie sa le oferim soluțiile, determinarea, expertiza și înțelepciunea noastră pentru evoluția și dezvoltarea României.

De asemenea, s-a reafirmat din nou, în Consiliul Național, excluderea colaborării cu PSD” – transmite Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu și europarlamentar PNL.

(Dan MOTREANU – președinte PNL Giurgiu)