AcasăActualitateCursuri gratuite în cadrul proiectului YouthStart în Giurgiu, proiect de tineret cofinanțat...

Cursuri gratuite în cadrul proiectului YouthStart în Giurgiu, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu

Dacă ești tânăr și locuiești sau îți desfășori activitatea în județul Giurgiu, poți participa GRATUIT la cursuri de inspector resurse umane autorizat ANC în cadrul proiectului YouthStart în Giurgiu, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu.

Cursurile se vor desfășura online și vor fi doar pentru tinerii din județul Giurgiu, în perioada 04-08 octombrie 2021 (examen 8 octombrie 2021 se va susține într-o sală de curs în Giurgiu pusă la dispoziție de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu).

Asociația va pregăti 40 de tineri într-un program atractiv din domeniul Resurselor Umane autorizat ANC care se va desfășura atât online (cursurile – 17:00-20:30), cât și offline (examenul 16:00 sau 17:30). Cursurile de dezvoltare a competențelor de resurse umane urmăresc la modul general asimilarea de noțiuni privind lucrul în echipă, comunicarea strategică și responsabilitatea față de echipă, planificare, alocarea resurselor și diminuarea riscurilor.

Tematica cursurilor:
• Partea teoretică: întocmirea documentelor de evidență a personalului, organizarea recrutării a personalului, operarea în programul REVISAL, contractul individual de muncă, GDPR, Regulamentul intern etc.
• Partea practică: tinerii vor învăța să administreze resursele umane din organizație, să aplice corect Codul Muncii și principiile GDPR din prezent și standarde de angajare și recrutare dar și familiarizarea cu REVISAL prin aplicațiile practice din curs.

Public țintă:
• Tineri cu vârsta între 18- 35 de ani cu studii medii finalizate
• Domiciliul/reședința sau tineri care pot prezenta documente doveditoare că își desfășoară activitatea în județul Giurgiu (trebuie să ai domiciliul în acest județ sau să îți desfășori activitatea în acest județ – lucrezi sau ești înscris la o formă de învățământ);

Condiții de participare:
• Diploma de bacalaureat
• Disponibilitatea de participare pe întreaga durată a cursului;
• După selecție, participanții trebuie să pună la dispoziția asociației următoarele documente pentru susținerea examenului: copie CI, copie de pe certificatul de naștere, copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul), copie de pe diploma de bacalaureat/licență/master/doctorat

Calendar de înscriere și selecție:
• Perioada de înscriere a candidaților: 26-30 septembrie 2021
• Selecția participanților: 01 octombrie 2021
• Contactarea participanților selectați telefonic și e-mail: 02 octombrie 2021 – VOR FI CONTACTATI TELEFONIC DOAR TINERII SELECTATI LA CURS!!!!

Website: https://betteryouth.ro/youthstart-in-giurgiu/

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
24.6 ° C
24.6 °
24.6 °
38 %
2.8kmh
59 %
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
31 °
mar
30 °
mie
21 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!