Cupa României aduce față în față echipele Maxima Hobaia și Dunărea Oinacu

0
158

Stadionul „Dunărea Port” din Giurgiu va găzdui miercuri,16 iunie, finala Cupei României la fotbal, faza Județeană. Față în față se vor afla formațiile Maxima Hobaia și Dunărea Oinacu. Confruntarea este programată de la ora 17.30. 

Maxima Hobaia a jucat două meciuri din actualul sezon al Cupei României în deplasare și a avut următoarele rezultate: 2-0 cu Inter Valea Dragului şi Șoimii Ghizdaru 5-0.

Dunărea Oinacu a ajuns în marea finală după ce a trecut în semifinale de Viitorul Vedea cu scorul de 3-1, meci disputat pe teren propriu.

„Ne așteaptă un meci dificil și, în plus, cu o miză foarte mare – Cupa României! Am încredere în băieții mei că vom face un meci bun. Am demonstrat și în actualul campionat de liga 4, unde jucăm finala, că avem o echipă valoroasă, care se poate bate pentru trofeu. Am ajuns în marea finală și trebuie să demonstrăm de ce suntem aici” – a declarat Petrişor Păunescu, antrenorul celor din Hobaia.

În caz de egalitate după 90 de minute se vor juca 2 reprize de prelungiri a cîte 15 minute fiecare, iar in cazul în care egalitatea persistă se vor executa lovituri de departajare.

( Jurnal)