„Cumul” incredibil de infracțiuni făcut de un tânăr: beat, fără permis, cu mopedul neînmatriculat, a lovit un pieton…

0
128

Polițiștii cercetează un tânăr de 19 ani care, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a accidentat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă.

Duminică,  20 octombrie a.c., ora 18.40, un tânăr de 19 ani, din localitatea Dărăști Vlașca, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped pe raza localității, a acroșat un bărbat de 41 ani, pieton ce se deplasa pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 41 de ani și 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul mopedului.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.