Cum vor atinge social-democrații numărul de un milion de membri…

0
303

Prezent la Giurgiu, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul organizației județene a PSD, secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, a anunțat că, anul acesta, social-democrații vor atinge cifra de un milion de membri.

„După cum știți, de anul trecut ne aflăm în programul „De la om la om”, în cadrul căruia fiecare membru de partid cu carnet are datoria să mai convingă un prieten, o rudă, un vecin, să îl recomande și să îl aducă membru de partid, astfel încât să ne depășim numărul de un milion de membri în acest an”.

Data la care se preconizează anunțul acestei cifre este 20 aprilie, a mai anunțat Codrin Ștefănescu, în cadrul aceleiași conferințe de presă.

„Și la această operațiune, PSD Giurgiu se bate cu Doljul, și îi mulțumesc lui Marian Mina că a luat în serios această chestiune. Și aici a muncit mult echipa de pensionari, și revin să anunț că mi-l doresc într-adevăr în echipa noastră de la București. Seniorii vor veni și îi vor învăța pe IT-iștii tineri, cu multe facultăți în spate, cum se lucrează”, a încheiat Codrin Ștefănescu.