AcasăActualitateCum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel...

Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc

Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.

Apoi, înainte de preparare, carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.

Pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă, un păhărel de ţuică sau o linguriţă de zahăr. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lasa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adăugă legumele.

De asemenea, poți adăuga o linguriţă de bicarbonat de sodiu în oală, atunci când apa fierbe.

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
77 %
1.7kmh
92 %
joi
19 °
vin
25 °
sâm
24 °
Dum
23 °
lun
16 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!