Concursul de eseuri organizat anul trecut cu prilejul sărbătoririi Zilei Orașului a avut un succes răsunător în rândul elevilor, dar și al cadrelor didactice îndrumătoare, astfel că anul acesta, organizatorii concursului „Cum văd eu orașul meu” au mai adăugat alte două secțiuni la care elevii se pot înscrie cu lucrări care reliefează viziunea acestora asupra orașului Giurgiu.

„Secțiunea pictură și fotografie sunt cele două domenii adăugate secțiunii de eseuri în cadrul cărora elevii trebuie să dea dovadă de imaginație, inventivitate și să scoată în evidență cele mai frumoase colțuri ale urbei noastre.

În perioada 1 martie-15 aprilie 2022, eseurile, fotografiile sau picturile vor fi transmise de către elevi pe adresa de email a primăriei, iar în data de 29 aprilie 2022 va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor. Pentru fiecare secțiune se vor acorda cinci premii:

Premiul I – 1.000 lei;

Premiul II – 600 lei;

Premiul III – 400 lei;

Două mențiuni – 300 lei.

Condițiile și criteriile de participare la concurs au fost transmise unităților de învățământ, iar elevii vor trebui să mențină legătura cu profesorii coordonatori pentru a se informa asupra detaliilor”, comunică Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)