vremea4Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă.

 Foto: Început de toamnă toridă în Giurgiu, tocmai bun pentru petrecerea timpului liber în parcuri sau la terasă…

Luni, 12 septembrie, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor, și la Giurgiu. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si pe arii restranse averse si descărcări electrice în sud-vestul țării, iar după-amiaza si seara și în zonele montane.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24…25 de grade pe litoral si 31…32 de grade în zonele de câmpie si podiș, iar cele minime se vor situa, in general, între 9 si 19 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceață.

Marti, 13 septembrie -vremea va fi caldă pentru aceasta data, chiar deosebit de caldă, local. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral. 

În Bucuresti, și la noi,  marți vremea se va mentine deosebit de caldă pentru aceasta dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30…31 de grade, iar cea minima de 14…16 grade.

Miercuri, 14 septembrie- vremea se va mentine deosebit de caldă pentru aceasta data în cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara, in estul tarii si in zonele montane, unde local vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcări electrice.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari în regiunile estice, iar în timpul ploilor si în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade.

În Bucuresti, adică și la noi, în județul Giurgiu, miercuri, vremea va fi în continuare deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.