Duminică, 29 decembrie, pe tot parcursul după amiezei, dar și pe parcursul nopții care a urmat, în județul nostru a nins aproape necontenit. Totodată, temperaturile aerului au scăzut drastic față de zilele anterioare, ajungând să atingă valori negative. 

Contactat telefonic, directorul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu (DJTADJCT), ing. Marius Olteanu, preciza, pentru „Jurnal giurgiuvean”, că pe toate drumurile din județul nostru se circulă normal.

Am acționat încă de duminică seara cu material antiderapant, pe toate drumurile județene pe care le avem repartizate pe perioada iernii. Totodată, țin să vă precizez faptul că și pe drumurile pe care acționează celelalte două societăți comerciale s-a intervenit, astfel că se circulă normal în tot județul. Nu s-a format polei, nu sunt depuneri masive de zăpadă. În continuare, urmărim cu interes prognoza meteo, astfel încât să fim permanent pregătiți să intervenim, dacă va fi cazul. Sperăm să nu avem probleme, sperăm să înțeleagă și conducătorii auto, și, dacă va fi cazul, să nu se aventureze la drum, dacă condițiile meteo nu vor fi propice”, a mai spus directorul Marius Olteanu.

(Jurnal)