Deputatul Pro România Mihai Tudose a povestit pe Facebook despre traficul infernal,  de vineri14 iunie, de pe Autostrada Soarelui, unde cozile autoturismeleor sunt  kilometrice, pentru a evita șantierul „arheologic”, unde nu lucrează nimeni.

 Fostul premier l-a invitat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o postare pe facebook să stea în acea aglomerație :

N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte “harnicul” și inutilul director de la CNAIR (n.red – Narcis Neaga) să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?

P.S. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu CEx-ul și să se mai și înmulțească…
Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă ???”
, a mai  scris deputatul Pro România pe facebook-ul său.

Pe Autostrada Soarelui s-a creat vineri un blocaj infernal, ca urmare a   unui accident produs dimineață la kilometrul 84,  accident în care au fost implicate cinci autoturisme.

 

(Jurnal)