În ultimele zile de campanie electorală, și chiar și în ziua alegerilor, pe mai multe conturi de socializare a apărut o fotografie trucată (foto 2) în care tinerii liberali susțineau, chipurile, că ar vota la prezidențiale candidatul social-democrat Viorica Dăncilă. La baza acestei imagini trucate a stat o fotografie postată de TNL Giurgiu, cu doar câteva ore înainte (foto 1).

(foto 1)

(foto 2)

Contactat pentru a-și spune un punct de vedere cu privire la acest lucru, liderul TNL Giurgiu, Adrian Chiran, a precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„PSD-ul condus de baronul Bădălau a dus o campanie de Fake NEWS împotriva noastră, a celor din cadrul Tineretului National Liberal.

Consideram josnice aceste metode puerile și condamnam absolut orice manipulare și calomnie adusă de PSD.

La aproape 30 de ani de la Revoluție, PSD ne-a mințit, ne-a furat, ne-a manipulat prin toate metodele lor și ne-a adus numai deservicii în Europa și pe plan extern.

Ne-am saturat de cei care au condus într-un mod toxic atât județul Giurgiu, cât și România și de aceea ne-am mobilizat și am ieșit la vot într-un număr mare, Duminica, pe 24 Noiembrie, pentru că VOTUL este cea mai puternică armă a noastră, a tinerilor frumoși și liberi!”