În ultimele 24 de ore, pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel local.

Misiunile gestionate de pompieri au vizat:

  • 23.03.2020, ora 15:40 asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier, în localitatea Hulubești. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluat de un echipaj SAJ.
  • 24.03.2020, ora 02:00 asigurarea măsurilor PSI în localitatea Letca Nouă, după ce un cablu electric s-a rupt și a căzut în gospodăria unui localnic. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.
  • 24.03.2020, ora 04:05 asigurarea măsurilor PSI și sablarea carosabilului în urma unui accident rutier, produs pe DN5, în localitatea Călugăreni.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În eveniment a fost implicat un autotren, care a părăsit partea carosabilă și a intrat în curtea unei gospodării. Nu s-au înregistrat victime.

  • acordarea asistenței medicale de către echipajele Smurd pentru un număr de 5 persoane.