Cum a considerat Călin Popescu Tăriceanu vizita de la Giurgiu , de sâmbătă…Pe cine a felicitat președintele ALDE și pentru ce…

0
227

tariceanu-1Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu a declarat cu ocazia vizitei efectuate sâmbăta trecută în orașul nostru, că va sprijini organizațiile puternice din țară printre care și  ALDE Giurgiu. 


Vrem să sprijinim organizațiile puternice din țară, pentru a obține la alegerile parlamentare din decembrie un scor și mai bun decât la alegerile locale. Vrem o altă Românie în viitorul apropiat de care să beneficieze generația tânără. Vrem să creăm o economie în care oamenii să aibă și locuri de muncă, dar și un salariu motivant” a mai precizat Popescu Tăriceanu.

Tot în cadrul conferinței de presă al doilea om în stat a explicat de ce a ales să vină la organizația ALDE Giurgiu: ,, Vizita noastră este o recompensă pentru eforturile pe care ALDE Giurgiu le-a făcut la alegerile locale din luna iunie. Avem ambiția ca la alegerile parlamentare să avem un rezultat cu două cifre. ALDE e a treia forță politică din România, iar ambiția noastră este să facem parte din următoarea guvernare.”

Cu aceiași ocazie, copreședintele ALDE, Daniel Constantin a ținut să-l felicite pe candidatul acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Giurgiu,  alexandru Vladu,  care a obținut locul II la nivel național. ”Îl  felicit pe d-l Alexandru Vladu pentru ca a obținut la alegerile locale, al doilea scor la nivel național. Am dat exemplu ALDE Giurgiu la toate celelalte organizații din țară. Punem accent la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele de candidați, deoarece avem oameni cu pregătire, oameni de calitate,” a mai declarat Daniel Constantin.

(Teodora Nicolau)