Culmea tupeului: Cum a fost prins un bulgar, pe drumurile din municipiu

0
237

P03144Ziua de duminică, 9 iulie, a avut, în mod sigur, trei ceasuri rele pentru mai mulţi participanţi la trafic, ce au încercat, într-un fel sau altul, să înşele vigilenţa poliţiştilor.

Prima „captură” a zilei a fost făcută la ora 8,15, când agenţi ai Biroului Rutier au depistat un bulgar în vârstă de 68 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Unirii din municipiu, fără a avea permis de conducere.

De altfel, reprezentanţii IPJ Giurgiu ne-au declarat că persoana în cauză mai comisese o serie de încălcări ale legii circulaţiei pe teritoriul municipiului, drept pentru care poliţiştii giurgiuveni îi suspendaseră permisul. Acum, bulgarul fluieră a pagubă din calitatea de pieton, pentru că, după ce a rămas fără permis, s-a ales şi cu un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Tot fără permis a mai fost prins, în aceeaşi zi, numai câteva ore mai târziu, şi un bucureştean, în vârstă de 33 de ani, care plecase la o plimbare duminicală cu maşina pe DN 6, „uitând”, probabil, că nu are carnet. Şi pentru el, poliţiştii au pregătit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii aceleiaşi infracţiuni de conducere conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

(Jurnal)