Într-o vreme, șoareci sau alte „minuni” găsite în diverse produse gata ambalate erau o „normalitate”, mulți dintre consumatorii giurgiuveni asaltând, pur și simplu, instituțiile de control, abilitate, cu sesizări și reclamații. Când totul părea să fi intrat, cât de cât, în normalitate, iată că un nou caz surprinzător este făcut public pe facebook.

Giurgiuveanca Mirela Epure, dorind să consume un produs lactat al unei renumite firme, a achiziționat, dintr-un supermarket local, produsul dorit. Numai că acasă, atunci când a desigilat produsul…surpriză! În brânză (căci despre așa ceva era vorba) a găsit fire de păr!

Imediat, Mirela Epure a făcut publică, pe pagina sa de facebook, situația, avertizând, totodată, că va încerca să meargă și la protecția consumatorului.

Cam așa stau lucrurile și la „celebra” firmă Hochland am ales să manânc o brânză relativ scumpă dar să am siguranța fabricării în condiții de igienă maximă, iată că m-am înșelat.Voi merge la protecția consumatorului doar din dorința că se vor lua și unele măsuri. Eu una nu voi mai cumpăra nimic de la aceasta firmă”, mai scria, înfuriată, giurgiuveanca Mirela Epure.

Vom încerca și noi, la rândul nostru, să vă ținem la curent cu rezultatul eventualului control efectuat de cei de la Protecția Consumatorului.

(Jurnal)