Cu mintea ”prăjită” de heroină, Margherita de la Clejani promite că nu va mai da declarații decât presei de la… Holywood !

0
1336

Fata celebrilor lăutari de la Clejani, Margherita, a comis-o rău de tot. Așa cum vă informam într-o ediție anterioară, un echipaj de poliție a interceptat-o pe la 6 dimineața , după ce cântăreața a lovit  ”pașnic” o mașină ce se afla în trafic. La testul polițiștilor, aceștia au avut  o altă mare surpriză: ei   au constatat că vedeta, ce  tocmai se întorcea de la un chef,  consumase… heroină!

Dar nu asta era de fapt  informația senzațională. În aceeași zi, ceva mai târziu, pe la prânz, Margherita , însoțită de tatăl său și de o maimuțică ce crea confuzie în a putea fi ușor identificată,  s-a arătat extrem de reticentă  la insistențele jurnaliștilor ce au tăbărât pe ea cu un puhoi de întrebări.

Iritată până peste botox de sensul nesimțit al întrebărilor, Margherita a promis că nu va mai da niciodată declarații presei din România, decât la Holywood (!!!),lăsându-se, în starea în care se afla , ispitită de o mărturisire, după ce a găsit cu greu portiera din spate a mașinii. Ea a spus celor prezenți că la momentul accidentului se afla în autoturism cu celebrul  ”Ion Adâncul”…Cu  Johny Deep , în traducere liberă din americană.

Bă ești prost? Bă ești nebun ?  

Să înțelegem că Margherita asta  este asaltată de monștrii sacrii ai celei mai celebre cinematografii din lume ( și nu doar de cei ai drogurilor ) și noi nu știm?

Mă întreb, ce-o să ne facem noi, jurnaliștii, de acum încolo fără declarațiile guristei din Clejani…O să dăm faliment, fraților! O să ne văicărim ca de mușcătură de șarpe, că nu ne mai dă fata asta, cu nume de coctail, vreo declarație d-aia în care la trei cuvinte mai ucidea o dată Limba română.

Așa că am încurcat-o! Dacă în timp ce se ruja Margherita a reușit performanța de a buși un autoturism ,  ne întrebăm ce se va întâmpla data viitoare când diva  va avea chef să se  fardeze la volan…Oare  unde își va poposi autoturismul…

Că de declarații, după cum ați constatat , de acum ne-am lins pe bot! Ați înțeles? MUCLES!

(Johnny  Walker)