Cu ce proiecte s-ar putea prezenta PNL în faţa electoratului

0
320

Deşi mai este puţin peste un an până la următoarele alegeri (2019 – alegeri europarlamentare şi prezidenţiale), majoritatea formaţiunilor politice au început să îşi facă strategii de campanie, programe cu care să atragă cât mai multe dintre voturile electoratului.

Liberalii au dezvăluit, în conferinţa de presă de vineri, 27 aprilie, câteva dintre proiectele pe care le vor puse în aplicare, odată cu următoarele alegeri la care speră că vor convinge cât mai mulţi români să le dea votul.

„Ne-am anunţat intenţia clară de a renunţa la enormitatea numită SPLIT TVA, dar vom veni şi cu o serie de modificări – în interesul tuturor cetăţenilor, nu doar a unei mici părţi – ale Codului Fiscal. Aici mă refer, în special, la „minunea” numită „revoluţia fiscală”, care  a dat peste cap legi importante, cum ar fi cea a salarizării sau chiar şi legea pensiilor”, spunea, în cadrul conferinţei de presă, liderul organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton.

Speranţele preşedintelui liberal în posibilitatea realizării acestor demersuri se leagă, după cum declara acesta, de faptul că partidul pe care îl reprezintă a obţinut, deja, un prim succes vis-a-vis de legile justiţiei, care vor fi controlate şi analizate de către Comisia de la Veneţia.

(JGR)