Deputatul social-democrat, Cristina Elena Dinu declara recent: „În aceste vremuri grele, într-un context economic şi social dificil, Ministerul #Familiei vine în sprijinul tinerilor care vor să devină #studenţi, dar şi al celor care vor să îşi întemeieze o #familie.

Guvernul a aprobat programele „Student Invest” şi „Family Start”, #iniţiative ale ministrului social-democrat al Muncii.

Prin intermediul primului program, cei care vor să urmeze #studii superioare au posibilitatea să obţină un credit în condiţii #avantajoase, cu garanții de stat, pentru finanțarea cheltuielilor legate de studii.

Astfel, fiecare student poate obține un credit de până la 50.000 de lei pentru plata #taxelor școlare, a chiriei pe durata studiilor sau pentru #achiziția de cărți.

Programul „Family Start” vine în sprijinul celor care vor să își #întemeieze o familie în #România.

Prin intermediul acestuia, tinerii pot beneficia de #credite garante de stat de până la 70.000 de lei pentru cheltuielile legate de înființarea familiei sau pentru #educația copiilor ori pentru achiziția unor #automobile de familie cu 7 locuri.

#Sprijin_Pentru_România

#PSD”

(Cristina Elena Dinu-deputat PSD Giurgiu)