Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Cristian Olteanu Andrei, câștigător CHEFI la CUȚITE sezon 4 (VIDEO)

Cristian Olteanu Andrei, câștigător CHEFI la CUȚITE sezon 4 (VIDEO)

0
Cristian Olteanu Andrei, câștigător CHEFI la CUȚITE sezon 4 (VIDEO)

Cristian Andrei Olteanu, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 4, 2017, are 26 de ani. Vine din Tecuci, dar locuiește în București. Este un moldovean cu dreduri care a făcut din bucătărie o pasiune, un mod de viață. De aproape patru ani, este bucătar în Pipera.

În afară de pasiunea pentru gătit, îi plac și tatuajele. Speră că într-o zi să fie plin de desene pe corp, deși soția lui nu este de acord.

În preselecții, Cristian Andrei Olteanu a gătit un mușchiuleț de vită, pe pat de ciuperci brune, cu un sos de piper verde și un piure de morcov cu creveți.

„Cred că aș putea să înjur două-trei minute fără să mă repet. Nu aș spune că sunt un isteric în bucătărie. Sunt mult mai mult de atât. Sunt momente în care îmi pierd mințile”, spunea Cristian Andrei Olteanu în preselecții.

Cu preparatul lui a reușit să obțină trei cuțite. Astăzi, iată-l marele câștigător „Chefi la cuțite” 2017, sezonul 4! Verdele i-a purtat noroc. Astfel, Chef Sorin Bontea și-a adjudecat acest sezon.

Cu marele premiu, 30.000 de euro, Cristian Andrei Oltean a spus că vrea să studieze în străinătate. Ce cursuri vrea să facă? Evident legate de pasiunea lui – bucătăria!

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
69 %
4.3kmh
100 %
vin
17 °
sâm
13 °
Dum
15 °
lun
19 °
mar
10 °