Fostul președinte executiv și finanțator al echipei de fotbal Dinamo București , Cristi Borcea (48 de ani), s-a căsătorit duminică, la Budapesta, pentru a treia oară!

Valentina Pelinel (37 de ani) i-a devenit soție, după ce aceasta îi dăruise în 2016 deja un copil (Milan-Cristian).

Cei doi vor deveni în scurt timp din nou părinți, Pelinel fiind însărcinată cu gemene. Ambele sarcini au fost concepute pe vremea când Borcea era în detenţie, condamnat în ”Dosarul Transferurilor” și nicidecum prin…corespondență!

Borcea, abia liberat în urmă cu două luni din pușcărie unde a făcut afaceri chiar cu administrația Peniteciarului , afaceri din care a câștigat mulți bani, a închiriat închiriat cu suma de 13.000 de euro, pentru această căsătorie departe de ochii presei din România, un local de lux,”Gundel”, înfiinţat în 1894 , apreciat drept unul dintre cele mai importante puncte de atracţie ale Budapestei și lăudat chiar și de  cotidianul New York Times, fiind proprietatea unui american.  

Nașii mirilor au fost Marius Vizer și Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA. Pfrintre invitați s-au numărat Ioan Becali, Gigi Neţoiu şi Victor Piţurcă, în rol de  cavaleri de onoare.

Marcel Pavel a fost cel ce a întreținut partea muzicală a petrecerii, care i-a cântat mirelui hitul său preferat , ”My way”, ce-i aparține lui Frank Sinatra, alături de care , ca la orice petrecere care se respectă,  a fost prezentă muzica populară, și cea lăutărească.

De precizat că Borcea care are déjà 7 copii făcuți cu 4 femei  (Mihaela, prima soție – 3 copii: Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), Alina Vidican (doi copii – Alexandru și Gloria) , avocata Simona Voiculescu (cu care are o fetiță- Carolyn), și în sfârșit Valentina Pelinel care  i-a dăruit deja un băiețel ( Milan-Cristian), și se pregătește să nască gemene.

Conform zvonurilor , cei doi urmează să își petreacă următoarele zile în insulele Malvine.

(Jurnal)