Cristi Borcea are 4 servitori la PUȘCĂRIE!

0
97

La un pas să fie eliberat din închisoare, Cristi Borcea trebuie să mai aibă puțină răbdare până când îi va fi judecat apelul depus de procurori, magistrații acceptând, în primă instanță, eliberarea condiționată a afaceristului căsătorit cu Valentina Pelinel.

Din păcate pentru Cristi Borcea, la ultima ședință de judecată, deși judecătorii au acceptat cererea lui de eliberare, procurorii au depus contestație, iar omul de afaceri a rămas închis, fără posibilitatea de a se întoarce lângă frumoasa Valentina Pelinel și cei trei copii pe care îi au împreună, motiov pentru care, în penitenciarul Jilava își ocupă timpul așa cum poate.

Astfel, susțin sursele noastre, Cristi Borcea, datorită comportamentului considerat exemplar, are o mulțime de avantaje, iar printre cele mai importante sunt pachetele pe care le primește de acasă. Dde fapt, susțin sursele citate, pachetele cu pricina, pe lângă banii pe care, cu generozitate, îi împarte cu cei mai puțin avuți, sunt secretul liniștii și confortului din spatele gratiilor. Astfel, se pare că, de ceva vreme, Cristi Borcea este ca un șef absolut peste mai mulți pușcăriași și îi pune pe aceștia să se ocupe de toate treburile lui, în schimbul unor țigări mai fine, a unor mâncăruri alese sau a altor avantaje. Cristi Borcea este stăpân acolo. Doar ridică un deget și cineva se apucă să îi rezolve orice problemă. Dacă are ceva de făcut el, rezolvă vreunul dintre cei pe care îi are prin preajmă, el nu mai pune mâna la mai nimic. Are viață ușoară acolo pentru că are sufucuenți bani și primește pachete, iar el nu e deloc zgârcit. Dar, e ca la un troc… El dă ceva, iar cel care primește, îi face alte pofte… Oricum, nimeni nu îi comentează, așa că are cine să îi spele lenjeria, dacă are nevoie, cine să îi aranjeze patul cine să îl servească orice și-ar dori în închisoare”, ne-a spus sursa noastră.

Normal, Cristi Borcea pentru a se bucura de serviciile celor din preajma lui, din închisoare, le-a promis că și după eliberare va avea grijă de ei. Din ce se știe, cei care îl servesc pe Borcea acum, și sunt vreo patru care îi fac toate treburile pentru ca el să poată sta relaxat, să nu se obosească, au primit promisiunea că după ce el iese, vor avea viață la fel de bună, că vor primi diverse din partea lui. Ei sunt oricum mai săraci, nu prea își permit multe, așa că le convine să fie servitorii lui, măcar că primesc și ei una, alta”, ne-a mai spus sursa citată.