foto-tiruri-465x390Cozile de tiruri la trecerea frontierei prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se întindeau astăzi la prânz , pe DN 5 Giurgiu-București, pe aproximativ cinci kilometri.

 

Timpul de așteptare pentru trecerea frontierei la ieșirea din România era  de aproximativ 20 de minute, potrivit unei informări a Poliției de Frontieră. ‘Cel mai probabil cozile de tiruri la trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse se formează de când autoritățile bulgare au luat măsura ca vinietele de călătorie pe drumurile din Republica Bulgaria să fie achiziționate din punctele special amenajate în incinta punctului de frontieră’, a declarat miercuri, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu Cristina Onofrei, pentru AGERPRES.

Potrivit unei informări a Poliției de frontieră, timpul de așteptare la trecerea frontierei la PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, pentru camioane este de aproximativ 20 de minute, circulația fiind făcută pe două artere pe sensul de intrare și două artere pe sensul de ieșire din țară.

Menționăm faptul că, de aproximativ o lună de zile, autoritățile bulgare au luat măsura ca vinietele de călătorie pe teritoriul Republicii Bulgaria să fie achiziționate doar din punctele de frontieră, față de măsurile aplicate anterior când aceste viniete puteau fi achiziționate și din benzinării sau alte puncte volante de pe teritoriul țării.

(Jurnal)