Cozi ca pe vremuri la înscrierea la facultate în ASE. Câte locuri sunt la Buget…

0
293

ase-1-mediafax-foto-octav-ganea-resizeAglomeraţie la Academia de Studii Economice din Capitală ca în vremurile de altădată.

Sute de tineri care vor să devină economişti sau să lucreze în marketing şi management  pot fi  văzuţi venind  să-şi depună dosarele de înscriere în aceste zile. Deşi secretariatul ASE Bucureşti se deschide la ora 9.00, candidaţii stau la coadă încă de la 06.00 dimineaţa, după cum ne declarau câţiva dintre ei.

La Academia de Studii Economice , cele mai multe locuri, anul acesta, sunt la:  Cibernetică -1256,  Management – 689 de locuri, Relaţii Internaţionale – 650 de locuri. În total, Academia de Studii Economice are anul acesta 5.900 de locuri, dintre care doar 2.700 la buget.

Pentru tinerii giurgiuveni ce doresc să se înscrie la această Facultate precizăm următoarele:   Concursul de admitere nu este greu pentru cei ce optează pentru cei ce nu aleg să intre cu bursă. 

Tinerii trebuie să scrie un eseu motivaţional, în care să spună de ce vor să urmeze cursurile unei anumite facultăţi. La acesta se adaugă media generală de admitere, formată din media de la Bacalaureat (60%) şi media din cei patru ani de liceu (40%).

Rezultatele vor fi afişate pe 24 iulie.

(Jurnal)