Codurile galbene şi portocalii de ploi torenţiale şi de furtuni, emise pentru regiunea judeţului nostru, au intensificat o activitate pe care lucrătorii Direcţiei Judeţene de Transport, Administrare Drumuri Judeţene şi Control Trafic  Giurgiu o au în această perioadă.

După cum ne relata, recent, într-un interviu acordat publicaţiei noastre, Marius Olteanu, directorul DJTADJCT Giurgiu, arborii bătrâni, aflaţi pe marginea drumurilor judeţene, şi care prezintă un real pericol, sunt în atenţia lucrătorilor direcţiei pe care o conduce.

După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, chiar dacă la suprafaţă copacii arată încă bine, la interior starea lor este jalnică, lucru ce îi determină pe angajaţii Direcţiei să ia decizia, după obţinerea autorizaţiilor de la Direcţia Silvică, să îi taie.

Mai mult, ne spunea directorul Marius Olteanu, de multe ori, atunci când se intervine pentru toaletarea sau pentru eliminarea pericolelor, locuitorii din zonele respective sunt cei care se opun acestor lucrări.