Conturile Primăriei Giurgiu, blocate din cauza ”datoriilor istorice” către operatorul local de salubritate

0
419

Zilele acestea Primăria Municipiului Giurgiu s-a confruntat cu o situație mai puțin plăcută. Conturile Primăriei Giurgiu, au fost blocate din cauza datoriilor mai vechi ale instituției către operatorul local de salubritate, Rosal.

După cum ne declara administratorul public al Primăriei, Ionel Muscalu, Primăria Giurgiu a primit într-o singură, nici mai mult, nici mai puțin decât un număr de 27 de adrese pentru înființarea popririlor pe conturi!

Din octombrie încoace tot plătim datorii – preciza Ionel Muscalu. Ieri au venit la sediul Primăriei un număr de 27 de adrese cu popriri, urmare a hotărârilor judecătorești, ca rezultat al proceselor intentate Primăriei de către operatorul local de salubritate, în perioada când primar era Nicolae Barbu, hotărâri  ce între timp au fost puse în aplicare.

Noi ne-am plătit datoriile, însă acestea sunt, așa cum precizam, ”datorii istorice” care nu au fost făcute acum, dar trebuie plătite de noi. Vreau să mai precizez că primarul Adrian Anghelescu și-a respectat promisiunile și înțelegerile făcute față de operatorul de salubritate – ne-a mai declarat Ionel Muscalu, care ne-a făcut promisiunea că va reveni cu explicații, pe larg, privind situația creată.

(Jurnal)