large_image_7768Vineri, 7 octombrie, s-a desfășurat ultima  ședință extraordinară a Consiliului Local Giurgiu. Ordinea de zi a inclus un singur proiect de hotărâre, și anume cel privind aprobarea transmiterii în folosință gratuită a terenului în suprafață de 2.000,00 mp, situat în municipiul Giurgiu, Bulevardul București nr. 57, către Agenția Națională pentru Locuințe, pe toată durata executării construcției locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, specialiști din sănătate.
Primarul Nicolae Barbu a explicat că a fost nevoie în regim de urgență să fie aprobat acest proiect, deoarece documentația aferentă trebuie transmisă imediat către Ministerul Dezvoltării și către Agenția Națională pentru Locuințe, în vederea finalizării dosarului și demarării lucrărilor pentru această investiție.
Construirea de  locuințe sociale reprezintă o oportunitate menită în principal ca să atragă specialiștii în sănătate la Giurgiu, mai ales în contextul nefavorabil al lipsei personalului medical din Spital, a mai spus edilul-șef.
La rândul lor, aleșii locali din partea PNL, prin vocea dr. Pick Ladislau, și-au exprimat aprecierea și susținerea față de proiect, pe care, de altfel, toți consilierii prezenți l-au aprobat.
(Jurnal)